0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Houten?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Houten

Reken af met wespen in Houten

Over het algemeen zijn wespen nuttige dieren. Wespen helpen bij het bestuiven van bloemen en ze zijn dol op andere insecten. Hoewel de wesp op zichzelf bijna een oplossing is voor ongedierte, valt het dier zelf ook binnen deze categorie. Wespen kunnen namelijk heel erg vervelend en soms zelfs gevaarlijk zijn.

Het geelzwarte gevaar laat zich vooral zien in de zomer. Dit heeft ermee te maken dat de wesp een winterslaap houdt in de herfst en winter. Een wesp komt vaak af op zoetigheid. IJsjes, koekjes en frisdrank zijn echte lokkertjes voor het diertje. Hoewel een wesp wegslaan tijdelijk kan helpen, kan het erg gevaarlijk zijn. Een wesp steekt in een situatie waarin het zich bedreigd voelt. Een wespensteek kan erg veel pijn doen en is voor mensen met een allergie erg gevaarlijk. Daarom is het verstandig om bij een serieuze wespenplaag hulp in te schakelen.

Houten Ongediertebestrijding helpt u met bestrijding van wespen!

Woont u in Houten of in de omgeving van Houten en heeft u last van een wespennest of wespenplaag? Neem dan contact op met Houten Ongediertebestrijding. Wij bestrijden ongedierte al jaren in Houten en zorgen voor een fijne leefomgeving voor u en uw medebewoners. Neem contact met ons op en we kunnen zo snel u wilt beginnen met de bestrijding.

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Houten en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Houten bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606