0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Houten?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Houten

Muggen, vliegen en rioolvliegen in Houten?

Over het algemeen zijn insecten geen geliefde dieren. Maar muggen, vliegen en rioolvliegen spannen duidelijk de kroon binnen deze categorie. Dit komt onder andere door het vervelende gezoem bij uw oren, de jeukende bulten en om maar te zwijgen over het verstoren van de nachtrust. Hoewel deze insecten ook positieve eigenschappen hebben, bent u ze liever kwijt dan rijk. Geen zorgen: de door ons aangedragen professional helpt u hier graag bij. Met moderne middelen en een team van experts zorgen wij voor een insectenvrije omgeving.

Waar duiken ze op?

Muggen en vliegen kunnen overal tevoorschijn komen. Vaak komen ze af op de warmte die lampen afgeven of op warme dagen. Ze zoeken warmte om eitjes te kunnen leggen. Hoewel er een aantal huishoudmiddeltjes zijn die kunnen helpen, zijn deze insecten vaak een terugkerend probleem. Daarom is het verstandig om een bestrijder in te schakelen.

Rioolvliegen zijn anders dan gewone vliegen en muggen. Deze beestjes, ook wel bekend als motmuggen, zijn vaak te vinden in afvoerbuizen, gootstenen of rioleringen. Via deze weg vliegen ze uw woning binnen en kunnen ze zorgen voor grote overlast.

de door ons aangedragen professional helpt u af van dit probleem. Neem gerust contact met ons op en wij kunnen zo snel mogelijk voor u beginnen met het bestrijden.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Houten en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Houten bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606