0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Houten?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Houten

Last van steenmarters?

Een steenmarter is een dier wat lijkt op een kat, maar veel sierlijker beweegt. Het beestje ‘huppelt’ rond en maakt zo zijn eigen beweging. Hoewel het beestje er schattig uitziet, is niets minder waar. Een steenmarter kan voor veel overlast zorgen. Dit gebeurt meestal ’s nachts, als u slaapt.

Steenmarter ontdekken en verjagen

Omdat een steenmarter ’s nachts vooral actief is, ziet u het dier hoogstwaarschijnlijk niet vaak. Toch zijn er signalen die kunnen wijzen op steenmarters:

  • Uitwerpselen gekruld in een soort vraagteken
  • Voedselresten door het huis
  • Pootafdrukken in de vorm van een V
  • Geur- of lawaaioverlast

Heeft u het vermoeden dat u last heeft van een steenmarter? Dan wilt u er natuurlijk direct vanaf. Daar zitten wel een aantal haken en ogen aan. Een steenmarter is namelijk een beschermd dier in Nederland. Dit houdt in dat een steenmarter dus niet uitgeroeid kan worden. Toch is er een oplossing om van uw overlast af te komen. de door ons aangedragen professional kan u hier bij helpen. Wij verjagen het beest voor u. Met onze moderne middelen zorgen wij ervoor dat het dier niet meer terugkeert in uw woning. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Houten en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Houten bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606