085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Houten?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Houten

Bedwantsen in uw woning in Houten

Een veelvoorkomend ongedierteprobleem is de bedwants, ook wel bekend als wandluis of bedluis. De naam bedwants is niet zomaar gegeven aan het diertje. Zoals u al kunt raden: een bedwants bevindt zich graag in de buurt van een bed. Hoewel het een klein diertje is, kan het grote problemen met zich meebrengen. Een bedwants voedt zich namelijk met mensenbloed. Na een beet van een bedwants kunt u bulten en jeuk krijgen.

Oorzaak bedwantsen

U kunt zelf niet veel tegen ongedierte doen. Of u nu uw huis goed schoon houdt of juist niet: een bedwants kan overal gevonden worden. Heeft u bedwantsen in huis? Dan is de kans groot dat deze met u meegereisd zijn vanuit een hotel. Het beestje is namelijk vaak te vinden in hotelkamers. Maar zelfs dit hoeft niet de oorzaak te zijn. Bedwantsen liften mee op koffers, tassen of zelfs kleding. Het is dus moeilijk te achterhalen hoe de bedwantsen precies in uw woning terecht zijn gekomen. Belangrijker is de vraag: hoe kom ik van een bedwants af?

Het beste antwoord op deze vraag: een ongediertebestrijder inschakelen. de door ons aangedragen professional is uw oplossing in Houten en omgeving! Wij hebben jaren ervaring in het efficiënt bestrijden van ongedierte. Wij maken voor u een persoonlijk plan van aanpak, zodat u precies weet wat u kwijt bent aan kosten. Zo komt u ook niet voor verrassingen te staan. Neem gerust contact met ons op!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Houten bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606