0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Houten?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Houten

Bedwantsen in uw woning in Houten

Een veelvoorkomend ongedierteprobleem is de bedwants, ook wel bekend als wandluis of bedluis. De naam bedwants is niet zomaar gegeven aan het diertje. Zoals u al kunt raden: een bedwants bevindt zich graag in de buurt van een bed. Hoewel het een klein diertje is, kan het grote problemen met zich meebrengen. Een bedwants voedt zich namelijk met mensenbloed. Na een beet van een bedwants kunt u bulten en jeuk krijgen.

Oorzaak bedwantsen

U kunt zelf niet veel tegen ongedierte doen. Of u nu uw huis goed schoon houdt of juist niet: een bedwants kan overal gevonden worden. Heeft u bedwantsen in huis? Dan is de kans groot dat deze met u meegereisd zijn vanuit een hotel. Het beestje is namelijk vaak te vinden in hotelkamers. Maar zelfs dit hoeft niet de oorzaak te zijn. Bedwantsen liften mee op koffers, tassen of zelfs kleding. Het is dus moeilijk te achterhalen hoe de bedwantsen precies in uw woning terecht zijn gekomen. Belangrijker is de vraag: hoe kom ik van een bedwants af?

Het beste antwoord op deze vraag: een ongediertebestrijder inschakelen. de door ons aangedragen professional is uw oplossing in Houten en omgeving! Wij hebben jaren ervaring in het efficiënt bestrijden van ongedierte. Wij maken voor u een persoonlijk plan van aanpak, zodat u precies weet wat u kwijt bent aan kosten. Zo komt u ook niet voor verrassingen te staan. Neem gerust contact met ons op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Houten en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Houten bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606