085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Houten?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Houten

Muizen en ratten in huis?

Hoort u ’s nachts iets tippelen door uw huis? Dan heeft u waarschijnlijk last van muizen en/of ratten. Deze knaagdieren zijn in de nacht actief en verstoppen zich overdag. Hoewel ze dus niet altijd te zien zijn, kunt u er toch snel achter komen wat er door uw huis tippelt.

Muis of rat?

Muizen en ratten laten vaak uitwerpselen achter. U kunt hieraan onderscheiden welke van de twee in uw huis loopt. Uitwerpselen van een muis lijken op een rijstkorrel en zijn ongeveer 5 millimeter lang. Rattenpoep is groter (10 millimeter) en zijn vaak meer bruin van kleur.
Ook aan de knaagschade kunt u zien met welk knaagdier u te maken heeft. Muizen eten graag zoete producten, als koekjes of chocolade. Een rat maakt het echter niet uit en eet alles op wat het dier tegen komt. Behalve glas.

In principe maakt het niet uit of u last heeft van een muis of rat: u wilt er graag van af. Dit kunt u het beste bereiken door een ongediertebestrijder in te schakelen. Woont u in Houten en omgeving? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional. Wij komen graag bij u langs om u te helpen met het ratten- of muizenprobleem. Wij werken grondig en zorgen voor een snelle en effectieve bestrijding.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Houten bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606