0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Houten?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Houten

Muizen en ratten in huis?

Hoort u ’s nachts iets tippelen door uw huis? Dan heeft u waarschijnlijk last van muizen en/of ratten. Deze knaagdieren zijn in de nacht actief en verstoppen zich overdag. Hoewel ze dus niet altijd te zien zijn, kunt u er toch snel achter komen wat er door uw huis tippelt.

Muis of rat?

Muizen en ratten laten vaak uitwerpselen achter. U kunt hieraan onderscheiden welke van de twee in uw huis loopt. Uitwerpselen van een muis lijken op een rijstkorrel en zijn ongeveer 5 millimeter lang. Rattenpoep is groter (10 millimeter) en zijn vaak meer bruin van kleur.
Ook aan de knaagschade kunt u zien met welk knaagdier u te maken heeft. Muizen eten graag zoete producten, als koekjes of chocolade. Een rat maakt het echter niet uit en eet alles op wat het dier tegen komt. Behalve glas.

In principe maakt het niet uit of u last heeft van een muis of rat: u wilt er graag van af. Dit kunt u het beste bereiken door een ongediertebestrijder in te schakelen. Woont u in Houten en omgeving? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional. Wij komen graag bij u langs om u te helpen met het ratten- of muizenprobleem. Wij werken grondig en zorgen voor een snelle en effectieve bestrijding.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Houten en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Houten bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606